TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna

TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna

TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna - popis produktu

Puristická dizajnérska stolná lampa LED Flad z hliníka Stolná lampa LED navrhnutá Oliverom Niewiadomskim je so svojím chladným a zdržanlivým dizajnom stelesnením moderného dizajnu a je zvláštnym pútavým prvkom na stole štýlovo zariadenej pracovne. Za zmienku stojí mimoriadne plochá konštrukcia dizajnérskej stolnej lampy LED vyrobenej z masívneho hliníka. Integrovaná LED žiarovka vytvára len so 7 W svetelný tok 500 lúmenov a svieti teplým bielym svetlom (2 700 kelvinov). Spoločnosť TECNOLUMEN – program so srdcom Spoločnosť TECNOLUMEN je založená výlučne na štýle Bauhaus: Stolná lampa Wagenfeld bola v roku 1979 ich prvým produktom. Okrem modelov Wilhelma Wagenfelda integruje spoločnosť TECNOLUMEN do svojho programu aj ďalšie klasiky dizajnu vysokej školy Bauhaus, od Marianne Brandtovej až po návrhy ďalších dizajnérov, ako je Walter Schnepel. Aj štýl Art Déco a De Stijl tvoria program výrobcu.

Produkt TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke TECNOLUMEN, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke TECNOLUMEN, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka TECNOLUMEN, v ponuke predajcu Svetla.sk.

TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna - parametre produktu

TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna - história ceny a dostupnosti

TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

TECNOLUMEN Flad stolná lampa LED, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?