Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela

Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela

Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela - popis produktu

Jedinečná stolová LED lampa Volee so stmievateľnými LED modulmi a flexibilnou funkciou otáčaniaStolová LED lampa Volee od spoločnosti Fontana Arte sa dá zapnúť a vypnúť jednoduchým pohybom ruky. Vďaka otočnému ramenu a flexibilne nastaviteľnej hlave svietidla je možné vytvoriť optimálny základ pre príjemnú prácu. Dizajnér Odo Fioravanti ju vybavil nielen mnohými funkciami, ale dôraz kládol aj na moderný dizajn. Senzor na povrchu hlavy svietidla umožňuje trojstupňové stmievanie (40 %, 60 %, 100 %). Praktická funkcia časovača zabezpečuje automatické vypnutie svietidla po 5 hodinách. Ak chcete svietidlo znovu aktivovať, stačí pod snímačom presunúť ruku a svietidlo sa prepne do posledného zvoleného režimu jasu. Vďaka saténovému difúzoru vyžaruje zabudovaný modul LED povrch stola rozptýlene a v teplom bielom tóne.

Produkt Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Fontana Arte, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Fontana Arte, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Fontana Arte, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela - parametre produktu

Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela - história ceny a dostupnosti

Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela - ďalšie zaujímavé produkty

Fontana Arte Volee stolná LED lampa biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?