Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah

Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah

Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah - popis produktu

Mestský batôžtek so štýlovým lakovaním, pre Váš každý deň. Hlavné vrecko batôžku je uzatvárateľné zipsom a vo vnútri ponúka aj menšie vrecko v podšívke, aj na zips. Predná strana je vybavená menším zvislým vreckom na Vaše drobnejšie veci, ku ktorým chcete mať pohotový prístup. Ďalšie vrecko na zips nechýba ani na zadnej strane batôžku. Popruhy sa dajú nastaviť na Vami požadovanú dĺžku a tak môžete batôžtek pohodlne nosiť po celý deň, či už na výlet alebo len do mesta. Malé uško využijete na prenášanie v ruke či na zavesenie. Kovanie je mosadzné a umocňuje štýl batohu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 26 x 31 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 26 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: GG033

Produkt Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Delami a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah - parametre produktu

Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh tmavo zelený - Delami Bibianah - ako nakúpiť najvýhodnejšie?