Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa

Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa

Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa - popis produktu

Nadčasový kožený batoh na každodenné nosenie. Po otvorení klopy a zipsu, ponúka batôžtek hlavné vrecko s menšou priehradkou na zips všitou v podšívke pre lepšie usporiadanie Vašich vecí. Pre rýchly prístup k Vašim drobnejším veciam môžete využiť vrecko na prednej strane batôžku, ktoré tiež zabezpečíte zipsom. Menšie otvorené vrecká sú k dispozícii po bokoch batohu. Popruhy sú nastaviteľné dĺžky, batôžtek tak môžete pohodlne nosiť po celý deň. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno (tesne) Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 25 x 31 x 15 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 20 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: GG222

Produkt Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Delami a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámské kabelky, Dámske batohy, Kožené kabelky
ZnačkaDelami
Určeniefemale

Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh tmavo červený - Delami Lativa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?