Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan

Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan

Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 101 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan - popis produktu

Štýlové a unikátne dámske batohy z kože, od značky Delami Vera Pelle. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Predná strana mäkkého batohu je zaujímavo prešívaná. Hlavné vrecko otvoríte pomocou duálneho zipsu. Vnútri sú kapsičky na drobnosti a cennosti. Na zadnej strane batohu je ďalšie vrecko na zips. Oceníte aj voľné vrecká na bokoch batohu. Skvelý spoločník do mesta, na cesty do práce aj na krátke prechádzky či výlety. K batohu je navyše popruh, vďaka ktorému z neho je možné vytvoriť kabelka cez rameno. A4: áno (tak-tak) Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery: 31 x 34 x 15 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 26 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná + popruh navyše, odnímateľný Kód : R2599

Produkt Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaSvetlá, Batohy, Dámske batohy
ZnačkaDelami Vera Pelle
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh svetlo hnedý - Delami Rossan - ako nakúpiť najvýhodnejšie?