Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo

Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo

Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo - popis produktu

Dámske kožené batohy značky Delami Vera Pelle. Červený pekný model z ľahko vzorovaného materiálu využijete v meste aj na prechádzkach. Stredne veľký batoh, so zvislým vreckom na zips na prednej strane, ponúka príjemný priestor. Hlavné vrecko s dvojitým zipsom ukrýva klasické postranné vrecká na telefón a drobnosti. Ďalšie drobnosti či desiatu si uložíte do bočných voľných vreciek batohu. Popruhy batohu sú zaoblené, celkovo je batoh mäkší, jeho dno je pevnejšie. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno (tak-tak) Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 29 x 31 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 25 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: MF5634

Produkt Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaDelami Vera Pelle
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh červený - Delami Filippo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?