Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar

Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar

Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar - popis produktu

Zaujímavý dámsky kožený kabelko/batoh, ktorý je jednoducho jedinečný. Ponúka hlavné vrecko na zips a cez ich klopa s okrasnými prackami. Krátke ucho na prenášanie v ruke a popruhy na pripnutie, ako na zadá, tak aj na rameno. Pokiaľ zháňate luxusné kabelko/batoh do mesta i do spoločnosti, potom Vám nesmie uniknúť táto krásna kožená kabelka od značky Delami Vera Pelle! Kabelka je stredne veľká, pevnejšia s mäkšími stenami. Ponúkne Vám skvelý priestor pre osobné a ďalšie veci a doplnky. Hlavné vrecko sa otvára zipsom a vo vnútri malé bočné vrecká. V zadnej časti, vrecko na zips. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 30 x 22 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 25 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF6229

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar - parametre produktu

Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený kabelko/batoh červený - Delami Vera Pelle Eroqvar - ako nakúpiť najvýhodnejšie?