Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia

Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia

Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia - popis produktu

Zaujímavá dámska kožená kabelka, ktorá je jednoducho jedinečná. Ponúka hlavné vrecko na zips, originálne krátke ucho a popruh na pripnutie. Pokiaľ zháňate luxusnú kabelku do mesta i do spoločnosti, potom Vám nesmie uniknúť táto krásna kožená kabelka do ruky aj cez rameno, od značky Delami Vera Pelle! Kabelka je stredne veľká, pevnejšia s mäkšími stenami. Je strihaná v lodičkovom tvare. Ponúkne Vám skvelý priestor pre osobné a ďalšie veci a doplnky. Hlavné vrecko sa otvára zipsom a vo vnútri malé bočné vrecká. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 30 x 22 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 40 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF6243

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia - parametre produktu

Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka červená - Delami Vera Pelle Erozenia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?