Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi

Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi

Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi - popis produktu

Kožená ľadvinko-kabelka má jedno hlavné vrecko na strieborný zips, vo vnútri ľadvinky je jedno malé vrecko na zips. Štýlová ľadvinka má dlhý nastaviteľný popruh, pre vaše pohodlné nosenie. Dlhý popruh sa pripína striebornými karabínkami a dá sa teda aj ľahko odopnúť a nosiť obličku aj v ruke. Koženú ľadvinku od značky Delami Vera Pelle si určite hneď zamilujete a bude vám štýlovo dopĺňať váš outfit. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery: 26 x 14 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF7001

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske ľadvinky, patrí pod značku Delami Vera Pelle, v ponuke predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi - parametre produktu

Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená ľadvinka červená - Delami Vera Pelle Xarabi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?