Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava

Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava

Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava - popis produktu

Krásny batoh z hovädzej kože má hlavné vrecko na zips, ktoré sa dá prehnúť v malú klopu a zaistiť opaskom, pre väčšiu bezpečnosť vašich vecí. Vnútri nájdete dostatok priestoru pre Vaše veci a malé bočné vrecko v podšívke. V zadnej časti je aj vrecko na zips. Kovanie je v mosadznej farbe a umocňuje štýl batohu. Popruhy sú nastaviteľné a tak vám batoh krásne sadne. Krásny nadčasový plecniak, ktorý vám pri správnej údržbe vydrží aj niekoľko rokov. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 30 x 35 x 11,,5 cm (šírka x výška x hĺbka,) Dĺžka ucha: 23 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: ST4200

Produkt Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava - parametre produktu

Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh červený - Delami Vera Pelle Sarava - ako nakúpiť najvýhodnejšie?