Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa

Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa

Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa - popis produktu

Luxusný dámsky kožený mestský batoh Delami Vera Pelle , je perfektným modelom pre každý deň. Na pohľad je vráskavý, na dotyk príjemne hladký. Módny batoh je možné využiť aj ako kabelku cez rameno, jeho popruhy sa spájajú do jedného, stačí len prechytiť a je to! Batoh je strených rozmerov, mäkký. Celokožené popruhy je možné regulovať, vďaka obdĺžnikovému rámu skvele sadne na chrbát. Ponúkne Vám dve veľké vrecká s dvojitými zipsami a medzi nimi nájdete ďalšie vrecko na magnetický cvok. Priestor tomuto krásavcovi naozaj nechýba! Cez batoh prechádza opasok s prackou, ktorý sa odopína pomocou magnetu. Na zadnej strane je ďalšie vrecko so zipsom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 28 x 35 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 25 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: MF6400

Produkt Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke Delami Vera Pelle, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa - parametre produktu

Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batoh/kabelka hnedý - Delami Vera Pelle Fifa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?