Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon

Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon

Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon - popis produktu

Novinka. Moderný mestský batoh Greenwood z brúsenej hovädzej kože doplní Váš outfit, a to vo svetlo hnedej variante. Ide o mäkký batoh s pevnejším dnom. Popruhy batôžku sú celokožené, dajú sa zopnúť dohromady a nosiť tak batoh pohodlne cez rameno. Stredný batôžtek zaujme predné svetlo prešívanou stranou. Hlavné vrecko sa otvára duálnym zipsom, ten môžete rozopnúť takmer až ku dnu batohu, boky sú zaistené membránami, nič Vám teda nevypadne. Slušný priestor sa delí vreckom so zipsom na dva a na zadnej strane je sieťované voľné vrecko napríklad na tablet (max. 18 x 19 cm). Vrecko na telefón alebo kozmetiku tu tiež nájdete, navyše je doplnený o dve priehradky na perá. Lepší a priestrannejší batôžtek do mesta alebo do práce si už nemôžete priať! :) Značka Greenwood vytvára praktické a jedinečné produkty z kvalitnej prírodnej kože. Každý z týchto produktov je ručne vyrobený. Drobné škrabance a odreniny nie sú závadou kože, časom a užívaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Odporúčame impregnovať. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery : 24,5 x 30 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 11 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: GW658808

Produkt Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Mestské batohy od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaSvetlá, Batohy, Dámske batohy, Mestské batohy
ZnačkaGREENWOOD
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batôžtek svetlo hnedý - Greenwood Hammon - ako nakúpiť najvýhodnejšie?