Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2

Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2

Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2 - popis produktu

Módna, kvalitná kožená bomba v podobe dámskeho mestského batohu od zančky Greenwood. Mäkký batoh v hnedej farbe, z brúsenej kože s patinou. Taký kúsok sa vám musí zapáčiť. Má strednú veľkosť, popruhy sú celokožené a zipsom sa dajú spojiť do jedného. Batôžtek tak môžete nosiť pohodlne aj cez plece. Hlavné vrecko na zips je veľmi originálne umiestnené medzi ušami batohu, vďaka ktorým je možné batoh nosiť aj v ruke ako tašku. Ďalšie vrecko, na zips, nájdete na zadnej časti batohu. Samozrejmosťou sú malé vrecká na drobnosti. Značka Greenwood vytvára praktické a jedinečné produkty z kvalitnej prírodnej kože. Každý z týchto produktov je ručne vyrobený. Drobné škrabance a odreniny nie sú závadou kože, časom a užívaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Objednajte túto novinku na trhu ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery (max.): 33 x 30 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 25 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: GW006

Produkt Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske batohy, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2 - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaGREENWOOD
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2 - história ceny a dostupnosti

Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky kožený batôžtek hnedý - Greenwood Peril 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?