Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron

Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron

Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron - popis produktu

Kvalitný dámsky alebo pánsky batoh z kože od značky Greenwood . Perfektný kožený spoločník do mesta, do práce aj na prechádzky. Stredne veľký model zaujme krátku chlopňu so zipsom, cez ktorú prechádza pracka s opaskom na klips. Batoh disponuje veľkým množstvom vreciek so zipsami. Popruhy sú kožené, podšité textilom. Do tmavo hnedého batohu je možné umiestniť menší notebook (rozmery 'na vyžiadanie'). A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery : 32 x 35 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 28 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 191017

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron patrí do skupiny produktov Pánske batohy, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy, Pánske batohy
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron - história ceny a dostupnosti

Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron - ďalšie zaujímavé produkty

Luxusný kožený batoh tmavo hnedý - Greenwood Kameron - ako nakúpiť najvýhodnejšie?