Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor

Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor

Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 111 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor - popis produktu

Kvalitný dámsky alebo pánsky batoh z kože od značky Greenwood . Perfektný kožený spoločník do mesta, do práce aj na prechádzky. Stredne veľký model vás zaujme štvorcovým novodobým strihom, ktorý je teraz veľmi populárny u mladších aj starších generácií. Hlavné vrecko je na zips, vo vnútri nájdete ďalšie priehradky na telefón či tablet (rozmery 'na dotaz'). Ďalšie vrecká so zipsami sú na prednej aj zadnej strane batohu. Celkovo je batoh mäkší a jeho popruhy sú polokožené. Značka Greenwood vytvára praktické a jedinečné produkty z kvalitnej prírodnej kože. Každý z týchto produktov je ručne vyrobený. Drobné škrabance a odreniny nie sú závadou kože, časom a užívaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Odporúčame impregnovať. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery : 34 x 34 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 25 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: GW202122

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor patrí do skupiny produktov Pánske batohy, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy, Pánske batohy
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor - história ceny a dostupnosti

Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor - ďalšie zaujímavé produkty

Kožený batoh hnedý - Greenwood Ronitor - ako nakúpiť najvýhodnejšie?