Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou #7763535

Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou #7763535

Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou #7763535

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou - popis produktu

Dám nízke trekingové topánky BLADE s membránou sú modelom s veľmi dobrým tlmením otrasov, ktorý je ideálny na dlhé túry a do náročného terénu, t. j. na sneh, piesok alebo blatistý povrch. Medzipodrážka z kompresne tvarovanej peny CM-EVA so správnou mierou flexibility a hrúbky vám poskytne vysokú úroveň tlmenia otrasov a pohodlia pri každom kroku. Priamo pod ňu sme umiestnili gumovú podrážku Vibram®, ktorá zaručuje spoľahlivú priľnavosť k zemi.. Zvršok nízkych trekingových topánok BLADE sme vyrobili zo spevneného nylonu, a preto topánky ponúkajú vysoký stupeň odolnosti voči mechanickému poškodeniu. Vďaka nepremokavej membráne NeoDry vás neprekvapia nepriaznivé poveternostné podmienky. V terénnych topánkach oceníte aj široký, mäkký, integrovaný jazyk, ktorý presne prilieha k chodidlu a chráni nohu pred odreninami.   Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou - VLASTNOSTI: tvarovaná stielka z PU peny prináša komfort, vodeodolná membrána NeoDry poskytuje ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami, nízky zvršok z nylonu odolného proti roztrhnutiu, mäkký, integrovaný jazyk sa dokonale prispôsobí chodidlu, medzipodrážka z kompresne tvarovanej peny CM-EVA, podrážka Vibram® poskytuje istý kontakt s rôznymi povrchmi, spevnené časti z TPU materiálu na päte a prednej časti zvršku chránia ho pred poškodením.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii ČIERNA a je vhodný female.

Produkt Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou #7763535 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je ČIERNA a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Obuv zimná, je v ponuke značky 4F, vo farbe ČIERNA a je určený female.

Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou - parametre produktu

Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou - história ceny a dostupnosti

Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske nízke trekingové topánky BLADE s membránou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?