Dámske športové topánky MRK II - čierne #9540634

Dámske športové topánky MRK II - čierne #9540634

Dámske športové topánky MRK II - čierne #9540634

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske športové topánky MRK II - čierne - popis produktu

Vďaka klasickému dizajnu a pohodlnej konštrukcii môžete používať nové MRK II topánky na ľahký tréning aj na každodenné nosenie. Vybavili sme ich mäkkou kompresne tvarovanou medzipodrážkou CM-EVA. Predná časť zvršku je vyrobená z veľmi priedušnej a zároveň odolnej technickej sieťoviny. Vystuženie päty prináša stabilizáciu chodidiel. Gumový dezén poskytuje priľnavosť vo viacerých smeroch. Dámske športové topánky MRK II - VLASTNOSTI: ľahká konštrukcia zvršok s nízkym profilom mäkká, tvarovaná stielka tvarovaná päta stabilizuje chodidlo počas pohybu mäkká podstielka zaisťuje pohodlie priedušný a odolný zvršok vyrobený zo sieťoviny Engineered Mesh kompresne tvarovaná medzipodrážka s mäkkou penou CM EVA gumový dezén v oblasti špičky a päty pre dobrú priľnavosť a zvýšenú odolnosť proti opotrebovaniu

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske športové topánky MRK II - čierne #9540634 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske športové topánky MRK II - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Topánky, Športová obuv, Dámske topánky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske športové topánky MRK II - čierne - história ceny a dostupnosti

Dámske športové topánky MRK II - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske športové topánky MRK II - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?