Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska #7764055

Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska #7764055

Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska #7764055

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska - popis produktu

4F x ANNA LEWANDOWSKA V spolupráci s Annou Lewandowskou sme navrhli obuv, ktorá je ideálna na vysokointenzívny intervalový tréning HIIT a všetky typy kardio cvičenia. Flexibilný zvršok Change_Knit a tvarovaná stielka Ortholite HybridPlus zaručujú skvelú priliehavosť, aby ste sa počas intenzívneho tréningu cítili stabilne. Podrážka z peny LiquidFoam absorbuje a uvoľňuje energiu počas cvičenia, čím dodáva vašim pohybom pružnosť a ľahkosť. Viacsmerná gumová podrážka poskytuje priľnavosť pri akomkoľvek type pohybu, zatiaľ čo platnička z TPU materiálu stabilizuje chodidlo..   VLASTNOSTI: drop (pokles): 10 mm, priedušný, elastický zvršok Change_Knit vyrobený z recyklovaného polyesteru (47 %) sa prispôsobuje tvaru chodidla a poskytuje stabilitu, tvarovaná stielka Ortholite HybridPlus je v 50 % vyrobená z recyklovaných materiálov (43 % polyuretánu a 7 % gumy) a preto poskytuje dlhotrvajúce pohodlie a priliehavosť, mäkké polstrovanie pod stielkou a pružná päta zaisťujú pohodlie, výnimočne elastická medzipodrážka LiquidFoam poskytuje dynamické tlmenie otrasov a uvoľnenie energie, pevný prvok z TPU materiálu okolo päty zabraňuje nežiaducemu bočnému pohybu päty počas intenzívneho HIIT a kardio tréningu, platnička z TPU materiálu medzi medzipodrážkou a podrážkou zvyšuje pevnosť a stabilitu podrážky, gumová podrážka s viacsmerovým dezénom zabezpečuje správnu priľnavosť k povrchu, veľké logo AL na spodnej časti topánky a menšie logo na zvršku, malé logo 4F na spodnej časti topánky a na zvršku.

Produkt Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska #7764055 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska #7764055 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Topánky, Športová obuv, Dámske topánky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska - história ceny a dostupnosti

Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske tréningové topánky 4F x Anna Lewandowska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?