Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové

Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové

Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové - popis produktu

Model HEX sú dámske kožené retro topánky inšpirované horskou turistikou. Moderný dizajn v kombinácii s funkčnosťou z tejto obuvi urobí vašu obľúbenú obuv na každodenné nosenie v meste aj mimo neho. Zvršok s dĺžkou po členok je vyrobený z kombinácie prírodného semišu a nubuku, ktoré spolu s pútavým viazaním po celej dĺžke poskytujú dokonalé prispôsobenie a jedinečný retro štýl. Každodennú obuv HEX sme vybavili aj gumovou podrážkou so zvýrazneným dezénom, ktorá poskytuje primeranú priľnavosť. Medzipodrážka typu 'sandwich' vyrobená z peny EVA je zodpovedná za nižšiu hmotnosť modelu, a preto táto obuv zaručuje pohodlie pri dlhom nosení v každodenných podmienkach.   Dámske kožené zimné topánky HEX - VLASTNOSTI: v retro štýle produkt ideálny na prechodné obdobie, dizajn inšpirovaný horskou turistikou, zvršok po členok z prírodného semišu a nubuku, viazanie po celej dĺžke poskytuje dokonalé prispôsobenie a jedinečný retro štýl, integrovaná konštrukcia jazyka, jazyk a manžeta z pevného, pevne tkaného textilného materiálu, retro detail na jazyku, tvarovaná stielka poskytuje pohodlie a dobrú priľnavosť, medzipodrážka typu 'sandwich' z peny EVA poskytuje dlhé hodiny pohodlia v každodenných podmienkach, vonkajšia podrážka s hlbokým dezénom je vyrobená z gumy.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii koralová, korálový, ružová, ružový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je koralová, korálový, ružová, ružový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Obuv zimná, je v ponuke značky 4F, vo farbe koralová, korálový, ružová, ružový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové - parametre produktu

Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové - história ceny a dostupnosti

Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske kožené zimné topánky HEX - koralové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?