Dámska tréningová obuv HIIT - šedé

Dámska tréningová obuv HIIT - šedé

Dámska tréningová obuv HIIT - šedé

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tréningová obuv HIIT - šedé - popis produktu

HIIT je model dámskej tréningovej obuvi ideálny na intenzívny intervalový tréning a rôzne typy kardio cvičenia. Sú ideálnym riešením na aktívne cvičenie, ktoré si vyžaduje dodatočnú podporu a stabilizáciu. Vzdušný zvršok Change_Knit sa prispôsobí tvaru chodidla a zaistí pohodlie. Vložka Ortholite HybridPlus (vyrobená z najmenej 50 % recyklovaných materiálov) zaručuje pohodlie pri každom kroku. Mäkké polstrovanie pod stielkou a elastická pätová časť poskytujú dodatočné pohodlie. Podrážka z peny LiquidFoam absorbuje a uvoľňuje energiu počas tréningu, čím zabezpečuje, že každý pohyb je pružný a ľahký. Prvok z TPU okolo päty stabilizuje chodidlo počas pohybu. Dodatočná platnička umiestnená medzi medzipodrážkou a podrážkou zvyšuje stabilitu topánky. Gumová podrážka s viacsmerovým dezénom poskytuje priľnavosť k povrchu. Topánky majú tiež malé logo 4F na spodnej časti a na zvršku. Dámska tréningová obuv HIIT - VLASTNOSTI: priedušný a pružný zvršok Change_Knit sa prispôsobí tvaru nohy a poskytuje stabilitu tvarovaná stielka Ortholite HybridPlus (vyrobená z 50 % recyklovaného materiálu) mäkké polstrovanie pod stielkou a pružná päta zaisťujú pohodlie výnimočne elastická medzipodrážka LiquidFoam poskytuje dynamické tlmenie otrasov a uvoľnenie energie pevný prvok z TPU materiálu okolo päty zabraňuje nežiaducemu bočnému pohybu päty počas intenzívneho HIIT a kardio tréningu platnička z TPU materiálu medzi medzipodrážkou a podrážkou zvyšuje pevnosť a stabilitu podrážky gumová podrážka s viacsmerovým dezénom zabezpečí priľnavosť k povrchu malé logo 4F na spodnej časti topánky a na zvršku

Produkt Dámska tréningová obuv HIIT - šedé je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska tréningová obuv HIIT - šedé patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je šedá, šedý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska tréningová obuv HIIT - šedé - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaDámska obuv, Topánky, Športová obuv, Dámske topánky
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska tréningová obuv HIIT - šedé - história ceny a dostupnosti

Dámska tréningová obuv HIIT - šedé - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tréningová obuv HIIT - šedé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?