Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7763634

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7763634

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7763634

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - popis produktu

ŠPECIÁLNA KOLEKCIA 4F x Anna Lewandowska   Kolekcia 4FxAL RITUALS bola vytvorená s cieľom inšpirovať k pohybu a starostlivosti o harmóniu mysle a tela. Farby línie sú v upokojujúcich odtieňoch prírody: tyrkysovej, limetkovej a hnedej. Či už cvičíte v posilňovni, cvičíte jogu alebo pilates, kolekcia obsahuje súpravy navrhnuté tak, aby sledovali každý váš pohyb. Poskytnú vám pohodlie a slobodu, ktorú potrebujete.. Tréningová podprsenka je vyrobená z mäkkých a elastických materiálov, ktoré neobmedzujú pohyb a poskytujú podporu počas tréningu. Dvojitá konštrukcia a ozdobné výrezy jemne zvýrazňujú ženskú siluetu a dodávajú jej módny nádych, vďaka čomu sa budete cítiť rovnako dobre, ako budete vyzerať.. Vyberte si oblečenie, ktoré sa stane súčasťou vášho tréningového rituálu.   VLASTNOSTI: dvojvrstvová konštrukcia, hrubšie, dvojité ramienka bez regulácie, zaisťuje strednú podporu poprsia, mäkké, odnímateľné vložky, elastický pás pod poprsím a na chrbte zabezpečuje stabilitu, laserom vyrezané okraje a podlepené švy v strategických miestach zaisťujú voľnosť pohybu a minimalizujú riziko podráždenia pokožky, zadná a predná časť s ozdobnými výrezmi podporujú ventiláciu, rýchloschnúce vlákna 4FDry zaisťujú odvod vlhkosti navonok, obsahuje recyklovaný polyester (najmenej 80%), vpredu perforované logo AL a logo 4F na väze.

Produkt Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7763634 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je zelená, zelený a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je zelená, zelený a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7763634 patrí do skupiny produktov Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je zelená, zelený a je určený female.

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - parametre produktu

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - história ceny a dostupnosti

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?