Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna #9030124

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna #9030124

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna #9030124

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna - popis produktu

Tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - pohodlie a stabilita, ktoré potrebujete v každej fáze tréningu Hlavným cieľom tréningového oblečenia z tejto línie je poskytnúť pohodlie a podporu počas akéhokoľvek typu tréningu rôznej úrovne a intenzity. Vďaka rýchloschnúcim, elastickým materiálom a pohodlnému priliehavému strihu poskytuje podprsenka úplnú voľnosť pohybu a umožňuje maximálne sústredenie a pohodlie počas cvičenia. Má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu, a nízku podporu, ktorá sa hodí na menej intenzívne cvičenie, ako je joga, pilates alebo každodenné aktivity. Vďaka interlokovej väzbe je tkanina pevná, ale mäkká, pohodlná a pohlcuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Dámska športová podprsenka je vyrobená zo syntetického materiálu, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (16%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Dámska podprsenka na cvičenie má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Zaokrúhlený výstrih. Model s mäkkými, odnímateľnými košíčkami. Nenastaviteľná guma pod poprsím prináša správnu podporu a priliehavosť k telu. Boxerský výstrih na chrbte poskytuje voľnosť pohybu. Široké ramienka bez regulácie. Pozrite si: Ako si vybrať športovú podprsenku? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Tréningová podprsenka pre ženy - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: XS-XL strih: slim, ktorý prilieha k telu nízka podpora poprsia produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (16%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách zaokrúhlený výstrih mäkké, odnímateľné vložky guma pod poprsím poskytuje správnu priliehavosť k telu boxerský strih v chrbtovej časti široké ramienka bez regulácie rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna #9030124 patrí do skupiny produktov Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna #9030124 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna - parametre produktu

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?