Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia #7764418

Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia #7764418

Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia #7764418

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia - popis produktu

Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia. Podprsenka je ideálna na menej intenzívny tréning. Tento produkt sme ušili z elastického materiálu s technológiou 4FSkin, vďaka ktorej podprsenka je ideálne priliehavá k telu. Konštrukcia bez polstrovaných košíčkov a s nastaviteľnými ramienkami zaistí pohodlie počas fyzickej aktivity. Pod poprsím je široká páska, ktorá podprsenku udrží na správnom mieste počas cvičenia. Použili sme rýchloschnúce vlákna na podporu odvodu vlhkosti. Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia - VLASTNOSTI: zaisťuje nízku podporu poprsia, ramienka s nastavením, nepolstrované, neodnímateľné košíčky, elastická páska pod poprsím poskytuje správnu priliehavosť, elastický materiál s technológiou 4FSkin s prísadou elastanu zaručuje pohodlnú priliehavosť, rýchloschnúce vlákna zaisťujú odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia #7764418 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia - parametre produktu

Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia - história ceny a dostupnosti

Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tréningová bezšvová podprsenka s nízkou podporou poprsia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?