Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna

Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna

Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna - popis produktu

Tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia - pohodlie a stabilita, ktoré potrebujete v každej fáze tréningu Hlavným cieľom tréningového oblečenia z tejto línie je poskytnúť pohodlie a podporu počas akéhokoľvek typu tréningu rôznej úrovne a intenzity. Vďaka rýchloschnúcim, elastickým materiálom a pohodlnému priliehavému strihu poskytuje podprsenka úplnú voľnosť pohybu a umožňuje maximálne sústredenie a pohodlie počas cvičenia. Má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu, a nízku podporu, ktorá sa hodí na menej intenzívne cvičenie, ako je joga, pilates alebo každodenné aktivity. Vďaka interlokovej väzbe je tkanina pevná, ale mäkká, pohodlná a pohlcuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Dámska športová podprsenka je vyrobená zo syntetického materiálu, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (20%) je materiál elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Dámska podprsenka na cvičenie má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Zavinovací výstrih s prekrytím, pri ktorom jedna vrstva látky prekrýva druhú a vytvára tak efekt asymetrického tvaru. Model s mäkkými, odnímateľnými košíčkami. Elastická spodná časť pod poprsím vo forme elastického pásu so špeciálnymi otvormi na úpravu pomocou háčika. Ramienka na chrbte sú prekrížené. Ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky. Špeciálny strih umožňuje dojčenie bez vyzliekania podprsenky. Pozrite si: Ako si vybrať športovú podprsenku? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Tréningová podprsenka pre ženy - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: slim, ktorý prilieha k telu nízka podpora poprsia produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí elastický materiál vďaka prísade elastanu (20%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách zavinovací výstrih s prekrytím vytvára asymetrický efekt mäkké, odnímateľné vložky spodná časť pod poprsím s nastavením na háčik ramienka sú prekrížené na chrbte ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky košíčky na uľahčenie dojčenia rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna patrí do skupiny produktov Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna - parametre produktu

Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tehotenská tréningová podprsenka uľahčujúca dojčenie - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?