Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna

Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna

Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna - popis produktu

Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu Podprsenka je ideálna na menej intenzívny tréning. Tento produkt je ušitý z elastickej tkaniny s vysokým obsahom recyklovaných vlákien (obsahuje 87% recyklovaného polyesteru). Vďaka elastickým vláknam a plochým švom tkanina tesne prilieha k telu bez toho, aby spôsobovala odreniny alebo podráždenie. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti. Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - VLASTNOSTI: vzadu boxerský výstrih elastické ramienka bez regulácie nízka podpora poprsia odnímateľné vložky zónová ventilácia na chrbte podporuje cirkuláciu vzduchu elastická páska pod poprsím zaručuje precíznu priliehavosť rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok

Produkt Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna patrí do skupiny produktov Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna - parametre produktu

Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tréningová podprsenka z recyklovaného materiálu - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?