Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna #9030114

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna #9030114

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna #9030114

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna - popis produktu

Dámska bežecká kolekcia UNLEASH THE OPPORTUNITIES bola vytvorená pre ženy, ktoré rady posúvajú svoje hranice. Farebná paleta je založená na energickej zelenej a fialovej, ktoré sú doplnené zlomenou bielou a čiernou. Pre túto líniu sú charakteristické vzdušné tkaniny a priliehavé strihy. Oblečenie je vyrobené z ultraľahkých, elastických materiálov s technológiou 4FDry na zabezpečenie pohodlia počas cvičenia. Tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - pohodlie a stabilita, ktoré potrebujete v každej fáze tréningu Hlavným cieľom tréningového oblečenia z tejto línie je poskytnúť pohodlie a podporu počas akéhokoľvek typu tréningu rôznej úrovne a intenzity. Vďaka rýchloschnúcim, elastickým materiálom a pohodlnému priliehavému strihu poskytuje podprsenka úplnú voľnosť pohybu a umožňuje maximálne sústredenie a pohodlie počas cvičenia. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu, a strednú podporu poprsia, ktorá sa hodí na tréningy strednej intenzity, ako je jogging, kardio alebo cyklistika. Vďaka interlokovej väzbe je tkanina pevná, ale mäkká, pohodlná a pohlcuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Dámska športová podprsenka je vyrobená zo syntetického materiálu, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (23%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Dámska podprsenka na cvičenie má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Zaokrúhlený výstrih. Na prednej strane sa nachádza reflexný prvok. Polovystužené tvarované košíčky sú integrované do celej konštrukcie podprsenky. Zabezpečia priliehavé nosenie, minimalizujú riziko vzniku odrenín a zároveň sa postarajú o podporu a stabilitu. Elastická guma pod poprsím so zapínaním na háčik a očko poskytuje podporu a správnu priliehavosť. Boxerský výstrih na chrbte poskytuje voľnosť pohybu. Tenké ramienka s nastavením dĺžky. Otvor na zadnej strane podporuje ventiláciu. Dvojvrstvová konštrukcia navyše poskytuje lepšiu neprehľadnosť. Pozrite si: Ako si vybrať športovú podprsenku? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Tréningová podprsenka pre ženy - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: slim, ktorý prilieha k telu stredná podpora poprsia produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (23%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách zaokrúhlený výstrih reflexný prvok na prednej strane polovystužené tvarované košíčky prinášajú správnu podporu guma pod poprsím so zapínaním na háčik a očko poskytuje správnu priliehavosť. boxerský strih v chrbtovej časti -tenké nastaviteľné ramienka otvor na chrbte dvojvrstvová konštrukcia rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna #9030114 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna #9030114 patrí do skupiny produktov Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna - parametre produktu

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?