Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska #7762840

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska #7762840

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska #7762840

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska - popis produktu

ŠPECIÁLNA KOLEKCIA   Tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia. Korzetové strihy zvýrazňujú siluetu a hrubšie ramienka zabezpečujú stabilitu. Použitý materiál je mimoriadne mäkký a elastický - neobmedzuje pohyb, ale pritom poskytuje správnu podporu počas tréningu.   Najnovšie pokračovanie spolupráce 4FxAL je to tvarovo a farebne výrazná kolekcia, ktorá dokonale odráža povahu žien a zdôrazňuje ich silu. Farby kolekcie sú inšpirované prírodou - svetlomodrá ako voda, teplé béžové tóny ako piesok, jemná ružová farba koralového útesu, ale aj výrazná hnedá farba ako kamene. Všestranná povaha tejto kolekcie, ktorá spája športové pohodlie s módnou vlnou, vám umožní vytvoriť neobmedzený počet outfitov a ukázať každú vašu stránku. VLASTNOSTI: hrubšie ramienka s nastavením, zapínaním a logom AL, prehĺbený výstrih na chrbte, zaisťuje strednú podporu poprsia, spodná časť z jemnej sieťoviny, prešitia inšpirované korzetovým strihom zvýrazňujú siluetu, antibakteriálna úprava pomáha minimalizovať zápach, čím zvyšuje pohodlie počas tréningu, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je koralová, korálový, ružová, ružový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska #7762840 patrí do skupiny produktov Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je koralová, korálový, ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je koralová, korálový, ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska - parametre produktu

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska - história ceny a dostupnosti

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska tréningová podprsenka so strednou podporou poprsia 4F x Anna Lewandowska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?