Dámska kabelka červená - David Jones Camille

Dámska kabelka červená - David Jones Camille

Dámska kabelka červená - David Jones Camille

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 54 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka červená - David Jones Camille - popis produktu

Značka David Jones Vám prináša luxusnú červenú kabelku, originálnej jarnej kolekcie. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Pevná, stabilná kabelka s 'kroko' vzorom na prednej strane. Pevné uši a akurátny priestor pre Vaše osobné veci. To všetko, vrátane originality, Vám táto kráska ponúka. Na drobnosti využite predné alebo zadné vrecko, či niektorú z kapsičiek vnútri hlavného priestoru kabelky. Možností je veľa. Hlavné vrecko, ktorá sa otvára zipsom, Vám totiž ponúkne priestor delený prepážkou vo forme vrecka so zipsom. Spodná strana tašky disponuje cvokmi, ktoré zabránia zašpineniu či poškodeniu kabelky pri odkladaní. Zvoľte si hranicu luxusu a elegancie, nebudete ľutovať! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 30,5 x 25 x 13,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 14 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľný, odnímateľný Kód tovaru: 6222-2

Produkt Dámska kabelka červená - David Jones Camille patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Luxusné kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka červená - David Jones Camille - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Luxusné kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka červená - David Jones Camille - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka červená - David Jones Camille - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka červená - David Jones Camille - ako nakúpiť najvýhodnejšie?