Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi

Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi

Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi - popis produktu

David Jones prináša na trh krásne modely kabeliek. Tentoraz je to luxusná, originálna a zároveň elegantná, hladká kabelka Chevfi. Stane sa Vašou módnou istotou v takmer všetkých kruhoch. Malá lososovooranžová kabelka pojme osobné veci ako je peňaženka, telefón, kľúče a kozmetika. Hodiť sa Vám bude do mesta, na rande, na párty, ale aj do kina alebo na večeru. ✅ Bonusom je krásna kovová spona v tvare kruhu na klope kabelky, ktorá rozhodne zaujme. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Kabelka je pevná, celkom stabilná a jej chlopňa sa otvára nenápadným štipcom. Ten sa stláča smerom nahor. Hlavné vrecko je na zips, trošku užšie a vnútri nájdete ďalšie vrecká na drobnosti. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 21 x 16,5 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhov: nastaviteľná (3 dĺžky) Kód tovaru: CM5667

Produkt Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi je možné nájsť medzi produktmi v skupine Luxusné kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka oranžová - David Jones Chevfi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?