Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz - popis produktu

V jednoduchosti je krása. Tento červený model od David Jones to potvrdzuje. Malá, ale praktická crossbody kabelka na vás zapôsobí svojou jednoduchosťou a eleganciou. Celkovo je mäkká, ale drží svoj tvar a na spodnej strane má spony proti odreniu. Na prednej strane je logo značky. Celkom disponuje tromi vreckami. Dve sú na zips a vnútri nich sú ďalšie vrecká na drobnosti a cennosti. Medzi hlavnými vreckami nájdete ešte jednu kapsičku s menším zipsom. Kabelku noste crossbody alebo cez rameno. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 24 x 16,5 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľný Kód tovaru: 6200-2

Produkt Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Beatriz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?