Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne - popis produktu

Malá, moderná, červená crossbody kabelka, značky David Jones patrí medzi jarné novinky nášho eshopu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Nosiť ju môžete aj cez plece, jej popruh je podšitý látkou. Predná strana tašky Vám ponúkne dve stredné vrecká, jedno na zips s pásikmi a jednu s magnetickým cvočkom. Hlavné vrecko na zips uloží, vďaka ďalším menším vrecúškam, aj toaletné potreby a cennosti. Nechýba tu ani vrecko so zipsom na zadnej strane kabelky. Dno tejto krásky je o niečo pevnejšie než sama mäkká kabelka. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 24 x 21 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 6214-1

Produkt Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka červená - David Jones Iayne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?