Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis

Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis

Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis - popis produktu

Luxusná menšia dámska kabelka od David Jones, ktorá vás bude sprevádzať pri mnohých príležitostiach a vy sa k nej budete rady vracať. Netradičné a neprehliadnuteľné spracovanie, robí z tohto hnedého kúsku naozajstný skvost. Hlavný zips odhalí tri priehradky, kde nájdete dostatok priestoru na vaše osobné veci. Krásna bude v ruke, ale aj zavesená cez plece, vďaka dlhému uchu. Zadný diel je vybavený menším vreckom na zips, ideálnym napríklad na kľúče. Predná časť je pútavo prešívaná a ozdobená logom značky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 26 x 19 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: CM5411  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Luxusné kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka hnedá - David Jones Majvis - ako nakúpiť najvýhodnejšie?