Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly

Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly

Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly - popis produktu

Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Tento model od David Jones sa skvele hodí k elegantnému a luxusnému Outfitu. Syntetická kabelka v ružovej farbe má dizajn krokodílej kože a je veľmi originálna. Kabelka je mierne lesklá, jemná a má malé rozmery. Pre svoje najpotrebnejšie veci nebudete chcieť nosiť inú! Pol chlopňa sa otvára magnetom a je podšitá látkou. Hlavné vrecko sa otvára zipsom, vnútorný priestor vyplníte klasickými potrebami ako je telefón, kľúče, peňaženka a doklady, prípadne aj make-up. Pri tejto kabelke nájdete aj kapsičku na zadnej strane. Popruh má tiež 'kroko' vzor. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 23 x 16 x 5,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná (7 dĺžok) Kód tovaru: CM5688

Produkt Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly patrí do skupiny produktov Luxusné kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly - parametre produktu

Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly - história ceny a dostupnosti

Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska luxusná crossbody kabelka ružová - David Jones Safiuly - ako nakúpiť najvýhodnejšie?