Dámska crossbody kabelka Khloe Orion

Dámska crossbody kabelka Khloe Orion "ČIERNA"

Dámska crossbody kabelka Khloe Orion

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Khloe Orion "ČIERNA" - popis produktu

Khloe zrkadlí svetový trend ultramini kabeliek. Má však praktický vnútorný priestor na základné potreby. Môžete ju nosiť na ramene alebo si ju pripnúť na opasok.Čierna kabelka je nesmrteľná klasika. Každá žena jednu potrebuje a túži ju mať inú ako ostatné. Originálne detaily na čiernej koži ponúkajú nekonečné možnosti štýlov. Kolekcia kabeliek Orion, to je nadčasová elegancia podľa nových pravidiel. Ktorej dovolíte na Vás zažiariť? Khloe Orion je hypermoderná kabelka, prepracovaná do najmenších detailov svojou bohatou výšivkou, všestranným využitím a trendovým spracovaním. Ako stvorená pre modernú ženu, ktorá je neustále v pohybe. Produkt je čiastočne vyšívaný bielou fosforeskujúcou niťou, ktorá svieti v tme. Pod rúškom tmy odhalí všetkým svoju druhú tvár - úplne inú výšivku. Objavte s nami nové dimenzie štýlu, trúfnite si na výnimočný kúsok ako z iného sveta!

Produkt Dámska crossbody kabelka Khloe Orion "ČIERNA" patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 19 x 15 x 6, farebné prevedenie je ČIERNA, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 19 x 15 x 6, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové zloženie pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámska crossbody kabelka Khloe Orion "ČIERNA" - parametre produktu

FarbaČierna
VeľkosťČierna
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Zrkadlá, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť19 x 15 x 6
FarbaČIERNA
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska crossbody kabelka Khloe Orion "ČIERNA" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Khloe Orion "ČIERNA" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Khloe Orion "ČIERNA" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?