Dámska crossbody kabelka Bella Orion

Dámska crossbody kabelka Bella Orion "ČIERNA"

Dámska crossbody kabelka Bella Orion

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Bella Orion "ČIERNA" - popis produktu

Bella je rozkošná crossbody kabelka, ktorá sa hodí ako na bežné nosenie, tak aj na spoločenské príležitosti.Kabelka je v predaji so zámkom, ktorý je zobrazený na detailnej fotografii produktu. Čierna kabelka je nesmrteľná klasika. Každá žena jednu potrebuje a túži ju mať inú ako ostatné. Originálne detaily na čiernej koži ponúkajú nekonečné možnosti štýlov. Kolekcia kabeliek Orion, to je nadčasová elegancia podľa nových pravidiel. Ktorej dovolíte na Vás zažiariť? Ikonická kráska dostala v kolekcii Orion nový držiak a iný tvar klopy. Skryte všetky Vaše poklady do jedinej kabelky v zlatej koži, ktorá dýcha luxusom. Bezpečnosť zaručí originálny zámok. Vezmite si ju k minišatám či k rifliam - v oboch prípadoch zažiarite! 

Produkt Dámska crossbody kabelka Bella Orion "ČIERNA" patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 22 x 17 x 9, farebné prevedenie je ČIERNA, zlatá, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 22 x 17 x 9, farebné prevedenie je ČIERNA, zlatá, materiálové zloženie pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámska crossbody kabelka Bella Orion "ČIERNA" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 22 x 17 x 9, farebný variant je ČIERNA, zlatá, materiál je pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámska crossbody kabelka Bella Orion "ČIERNA" - parametre produktu

FarbaZlatá/Čierna
VeľkosťZlatá/Čierna
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť22 x 17 x 9
FarbaČIERNA, zlatá
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska crossbody kabelka Bella Orion "ČIERNA" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Bella Orion "ČIERNA" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Bella Orion "ČIERNA" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?