Dámska crossbody kabelka Bella Artemis

Dámska crossbody kabelka Bella Artemis "GULL"

Dámska crossbody kabelka Bella Artemis

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Bella Artemis "GULL" - popis produktu

Bella je rozkošná crossbody kabelka, ktorá sa hodí ako na bežné nosenie, tak aj na spoločenské príležitosti.Luxusná a zároveň hravá -  taká je kolekcia na jeseň a zimu 2021. Kolekcia Artemis prichádza s originálnym spojením prírodných aj historických motívov s modernými prvkami. Názov Artemis je inšpirovaný gréckou bohyňou, ochrankyňou lesov a divej zvery. Farby, listnatý vzor a typické stredoeurópske zvieratá evokujú nám blízke prírodné prostredie. Vďaka zdobeným kabelkám z tejto kolekcie vyniknete v akomkoľvek outfite. Prírodné vzory v modernom mestskom prostredí jednoznačne upútajú pozornosť. Zemité farby sa jednoducho kombinujú a dopĺňajú s rôznymi farbami a štýlmi.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 22 x 17 x 9, farebné prevedenie je hnedá, sivá, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámska crossbody kabelka Bella Artemis "GULL" patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 22 x 17 x 9, farebné prevedenie je hnedá, sivá, materiálové zloženie pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 22 x 17 x 9, farebný variant je hnedá, sivá, materiál je pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámska crossbody kabelka Bella Artemis "GULL" - parametre produktu

FarbaSivá/Hnedá
VeľkosťSivá/Hnedá
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť22 x 17 x 9
Farbahnedá, sivá
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska crossbody kabelka Bella Artemis "GULL" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Bella Artemis "GULL" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Bella Artemis "GULL" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?