Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion

Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion "ČIERNA"

Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion "ČIERNA" - popis produktu

Viktoria je nielen nádherná, ale aj praktická pre každodenné nosenie alebo spoločenské príležitosti. Jednoduchý tvar, zaujímavé riešenia a detaily.Čierna kabelka je nesmrteľná klasika. Každá žena jednu potrebuje a túži ju mať inú ako ostatné. Originálne detaily na čiernej koži ponúkajú nekonečné možnosti štýlov. Kolekcia kabeliek Orion, to je nadčasová elegancia podľa nových pravidiel. Ktorej dovolíte na Vás zažiariť?

Produkt Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion "ČIERNA" patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 25 x 16 x 6.5, farebné prevedenie je ČIERNA, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 25 x 16 x 6.5, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové zloženie pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion "ČIERNA" patrí do skupiny produktov Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 25 x 16 x 6.5, farebný variant je ČIERNA, materiál je pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion "ČIERNA" - parametre produktu

FarbaČierna
VeľkosťČierna
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť25 x 16 x 6.5
FarbaČIERNA
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion "ČIERNA" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion "ČIERNA" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Viktoria Orion "ČIERNA" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?