Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity

Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity "Hnedá"

Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 285 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity "Hnedá" - popis produktu

Viktoria je nielen nádherná, ale aj praktická pre každodenné nosenie alebo spoločenské príležitosti. Jednoduchý tvar, zaujímavé riešenia a detaily.Kabelka pre ženy, ktoré milujú príchuť víťazstva. Buď najštýlovejšia všade, kam ťa pozvú. V kolekcii Trinity sa Viktoria stala kabelkou určenou pre tie, ktoré majú rady pozornosť, no zároveň neznášajú gýč. Ozdob sa luxusom bez zbytočných prvkov. Nech už si na špeciálny moment zvolíš ktorýkoľvek z dvoch odvážnych popruhov alebo pokojne i oba, tvoja kabelka všetkým napovie, ku komu patríš.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 25 x 16 x 6.5, farebné prevedenie je hnedá, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity "Hnedá" patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 25 x 16 x 6.5, farebné prevedenie je hnedá, materiálové zloženie pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 25 x 16 x 6.5, farebný variant je hnedá, materiál je pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity "Hnedá" - parametre produktu

FarbaHnedá
VeľkosťHnedá
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť25 x 16 x 6.5
Farbahnedá
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity "Hnedá" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity "Hnedá" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Viktoria Trinity "Hnedá" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?