Dámska crossbody kabelka Khloe Rio

Dámska crossbody kabelka Khloe Rio "ORANŽOVÁ"

Dámska crossbody kabelka Khloe Rio

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Khloe Rio "ORANŽOVÁ" - popis produktu

Khloe zrkadlí svetový trend ultramini kabeliek. Má však praktický vnútorný priestor na základné potreby. Môžete ju nosiť na ramene alebo si ju pripnúť na opasok.Kolekcia Rio vznikla prefarbením čiernej kolekcie Orion na šťavnatý jarný sorbet. Prichádza v odtieňoch pestrých ako žena sama - nežná, hravá, divoká, energická… nespútaná! Zamilujte sa do nových farebných kombinácií a ukážte svoj jedinečný štýl. Khloe Rio je hypermoderná kabelka, prepracovaná do najmenších detailov svojou bohatou výšivkou, všestranným využitím a trendovým spracovaním. Ako stvorená pre modernú ženu, ktorá je neustále v pohybe.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 19 x 15 x 6, farebné prevedenie je oranžová, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámska crossbody kabelka Khloe Rio "ORANŽOVÁ" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 19 x 15 x 6, farebné prevedenie je oranžová, materiálové zloženie pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámska crossbody kabelka Khloe Rio "ORANŽOVÁ" - parametre produktu

FarbaOranžová
VeľkosťOranžová
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Zrkadlá, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť19 x 15 x 6
Farbaoranžová
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska crossbody kabelka Khloe Rio "ORANŽOVÁ" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Khloe Rio "ORANŽOVÁ" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Khloe Rio "ORANŽOVÁ" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?