Dámska crossbody kabelka Karin Orion

Dámska crossbody kabelka Karin Orion "ČIERNA" + Popruh

Dámska crossbody kabelka Karin Orion

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Karin Orion "ČIERNA" + Popruh - popis produktu

Model Karin je stredne veľká kabelka, ktorá je veľmi variabilná, nakoľko ju vďaka popruhu môžete nosiť crossbody, cez jedno rameno aj v ruke.Čierna kabelka je nesmrteľná klasika. Každá žena jednu potrebuje a túži ju mať inú ako ostatné. Originálne detaily na čiernej koži ponúkajú nekonečné možnosti štýlov. Kolekcia kabeliek Orion, to je nadčasová elegancia podľa nových pravidiel. Ktorej dovolíte na Vás zažiariť? Najžiarivejšia hviezda kolekcie má všetky atribúty ideálu krásy, ktorý nikdy nevyjde z módy. Dokonale symetrická kabelka s umeleckým duchom dostala v novej kolekcii efektné držiaky a novinku v podobe plátenného popruhu s nápisom Dajana Rodriguez. Prvýkrát v histórii značky prinášame tak veľký komponent v inom materiáli ako v koži. Luxusný dojem ešte umocňuje štýlová visačka s logom. Karin stelesňuje všetko, čo si predstavíte pod pojmom osudová. Ako stvorená pre skutočnú femme fatale. Produkt je čiastočne vyšívaný bielou fosforeskujúcou niťou, ktorá svieti v tme. Pod rúškom tmy odhalí všetkým svoju druhú tvár - úplne inú výšivku. Objavte s nami nové dimenzie štýlu, trúfnite si na výnimočný kúsok ako z iného sveta!

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 25 x 22 x 13.5, farebné prevedenie je ČIERNA, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámska crossbody kabelka Karin Orion "ČIERNA" + Popruh patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 25 x 22 x 13.5, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové zloženie pravá koža, v ponuke predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámska crossbody kabelka Karin Orion "ČIERNA" + Popruh - parametre produktu

FarbaČierna
VeľkosťČierna
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť25 x 22 x 13.5
FarbaČIERNA
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska crossbody kabelka Karin Orion "ČIERNA" + Popruh - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Karin Orion "ČIERNA" + Popruh - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Karin Orion "ČIERNA" + Popruh - ako nakúpiť najvýhodnejšie?