CHLOÉ Nomade EdP

CHLOÉ Nomade EdP

CHLOÉ Nomade EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CHLOÉ Nomade EdP - popis produktu

Parfumovaná voda CHLOÉ Nomade EdP:Nespútaná bohémska romantička, ktorá miluje dobrodružstvo. Práve taká silná a energická žena dokáže oceniť jedinečnú vôňu parfumovanej vody Chloé Nomade, ktorá ju zvedie na tajomnú cestu za dobrodružstvom. Všetky slobodné povahy ocenia jemné kvetinové tóny, ktoré dokážu prežiariť všedný deň. Romantickú časť vašej duše skvele doplní sladká mirabelka v spojení so žensky zvodnou fréziou. V základe sa ukrýva tajomný dubový mach, ktorý vám dodá hĺbku a sofistikovanosť na riešenie každodenných starostí. Buďte jedinečná s vôňou CHLOÉ Nomade!Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody Chloé NomadeParfumovaná voda s kvetinovou vôňouChloé Nomade je ideálna pre romantické nespútané dušeSkvelá voľba na každodenné nosenieZloženie parfumovanej vody Chloé Nomade:Hlava: mirabelkaSrdce: fréziaTelo: dubový mach

Produkt CHLOÉ Nomade EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Chloe, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Chloe, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt CHLOÉ Nomade EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Chloe, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

CHLOÉ Nomade EdP - parametre produktu

CHLOÉ Nomade EdP - história ceny a dostupnosti

CHLOÉ Nomade EdP - ďalšie zaujímavé produkty

CHLOÉ Nomade EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?