CHLOÉ Chloé EdP

CHLOÉ Chloé EdP

CHLOÉ Chloé EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CHLOÉ Chloé EdP - popis produktu

Parfumovaná voda CHLOÉ Chloé EdP:Túžite po parfumovanej vode, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? CHLOÉ Chloé EdP disponuje vôňou perfektnou pre ženy. Základným znakom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú špecifické tóny fialky, jazmínu alebo ruží. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou orientálnych tónov, a preto vonia výrazne ako korenie a ľahko po vanilke či pižme. S touto parfumovanou vodou zažiarite najmä v letných dňoch, ale aj počas bežného dňa. CHLOÉ Chloé EdP je pôvodom z Francúzska. Rozhodujúce funkcie parfumovanej vody CHLOÉ Chloé EdP Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy Hlavná vôňa: kvetinová Vedľajšia vôňa CHLOÉ Chloé EdP: orientálna Parfumovaná voda vznikla vo Francúzsku Ďalšie informácie o výrobcovi CHLOÉ Značka Chloé vznikla už v roku 1952 vďaka módnym návrhárom Gabrielle Aghion a Jacques Lenoir. Táto značka sa ako jedna z mála vyrába výlučne pre ženy. Jej cieľom je svojím romantickým nádychom zvýšiť ženám sebavedomie. K značke Chloé patrí starostlivosť o prirodzenú ženskosť a luxusné vyhotovenie.

Produkt CHLOÉ Chloé EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Chloe, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Chloe, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt CHLOÉ Chloé EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Chloe, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

CHLOÉ Chloé EdP - parametre produktu

CHLOÉ Chloé EdP - história ceny a dostupnosti

CHLOÉ Chloé EdP - ďalšie zaujímavé produkty

CHLOÉ Chloé EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?