Medzi najviac zastúpených predajcov patria Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Grizly.sk, Vitanella.sk, Pilulka.sk, Alza.sk, Gymbeam.sk, eTabletka.sk, 4home.sk, Benulekaren.sk, CountryLife.sk, Profikuchar.sk, Tescoma.sk, Lieky24.sk, Dizajnove-doplnky.sk, AndreaShop.sk, Market24.sk, Kinekus.sk, Astoreo.sk, HomePoint.sk, Waragod.sk, Dobrá-Miska.sk, Solapoint.sk, Tipa.sk alebo Decoronline.sk. Všetci predajcovia
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie:
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie:
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie:
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie:
Vynikajúca veľmi jemná a hutná omáčka na cestoviny Tiger je určená hlavne malým deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom. Vysoký podiel čistého paradajkového pretlaku dáva Tigrovi jeho hustotu a typickú chuť. Tiger neobsahuje žiadny pridaný cukor. | | Zloženie: Paradajkový
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na
Kukuričné Penne Riga sú zdravou alternatívou pšeničných cestovín. | | Zloženie: 100 % kukuričná múka. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1466 kJ / 345 kcal | Tuky 0,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g | Sacharidy 79 g z toho cukry 1 g | Bielkoviny 5,5
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na
Cestoviny pre deti z tvrdej pšenice vo veselých tvaroch zvieratiek z farmy. Prekvapte svoje deti a ponúknite im zvieratká na tanieri, či v polievke. | | Zloženie: Krupica z tvrdozrnnej talianskej pšenice - semolina (triticum durum). Surovina pochádza z ekologického
Kukuričné Fusilli sú zdravou alternatívou pšeničných cestovín. | | Zloženie: 100 % kukuričná múka. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1466 kJ / 345 kcal | Tuky 0,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g | Sacharidy 79 g z toho cukry 1 g | Bielkoviny 5,5
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Country Life Kuskus BIO 500 g využitie: príloha - miesto klasických cestovín môžete použiť túto exotickejšie variantu, nebojte sa kuskus kombinovať is strukovinami rizoto - kuskus zmiešajte so svojou obľúbenou zeleninou, tofu alebo hubami šaláty - cestoviny dobre chutia aj s
Sušené cestoviny z kukuričnej múky. Bez lepku. | | Zloženie: 100 % kukuričná múka. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1466 kJ/ 345 kcal | Tuky 0,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g | Sacharidy 79 g z toho cukry: 1 g | Bielkoviny 5,5 g | Soľ 0
Talianske cestoviny z tvrdej pšenice durum, ktorá bola len čiastočne vymletá. Obsahujú teda časť vlákniny a ďalších živín, o ktorej je biela múka úplným vymletím ochudobnená, ale nemajú typickú, pre niekoho rušivú, chuť celozrnných cestovín. Tieto cestoviny vynikajú
Špaldové cestoviny - špenátové lasagne. | | Zloženie: 96% pšeničná špaldová múka biela, voda, 4% špenátový prášok. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1325 kJ / 312 kcal | Tuky 0,83 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,18g | Sacharidy 66,41 g z toho cukry 2,11
Celozrnné špaldové cestoviny sú vyrobené z bio celozrnnej múky vyrobenej z bio špaldovej pšenice, dopestovanej v ekologickom poľnohospodárstve. Pšenica špaldová je jednou z najstarších kultúrnych plodín. | | Zloženie: Celozrnná múka z pšenice špaldy bio,
Ideálny základ omáčok na cestoviny, paradajkovej polievky a omáčky, leča. Na Slovensku nie je používanie passat - drvených paradajok zatiaľ príliš rozšírené. Na rozdiel od paradajkového pretlaku, sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k omáčkam, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k máčkam, na zapekanie i na prípravu
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Zmes korenia, ktorá ideálne dochutí vaše cestoviny alebo pizzu. Talianska kuchyňa u vás doma. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Cibuľa, paprika, paradajkový pretlak, oregáno, bazalka, petržlen, cesnak. | | Upozornenie:
Kukurica okrem vody obsahuje uhľohydráty, proteíny, minerálne látky a vlákninu, ktorá stimuluje pohyb čriev a bojuje proti zápche. Je známe, že kukurica má viac bielkovín ako iná čerstvá zelenina. Taktiež je bohatým zdrojom vitamínov skupiny B. Vitamín B1 má blahodarné
Kukurica okrem vody obsahuje uhľohydráty, proteíny, minerálne látky a vlákninu, ktorá stimuluje pohyb čriev a bojuje proti zápche. Je známe, že kukurica má viac bielkovín ako iná čerstvá zelenina. Taktiež je bohatým zdrojom vitamínov skupiny B. Vitamín B1 má blahodarné
Kukurica okrem vody obsahuje uhľohydráty, proteíny, minerálne látky a vlákninu, ktorá stimuluje pohyb čriev a bojuje proti zápche. Je známe, že kukurica má viac bielkovín ako iná čerstvá zelenina. Taktiež je bohatým zdrojom vitamínov skupiny B. Vitamín B1 má blahodarné
Kukurica okrem vody obsahuje uhľohydráty, proteíny, minerálne látky a vlákninu, ktorá stimuluje pohyb čriev a bojuje proti zápche. Je známe, že kukurica má viac bielkovín ako iná čerstvá zelenina. Taktiež je bohatým zdrojom vitamínov skupiny B. Vitamín B1 má blahodarné
Kukurica okrem vody obsahuje uhľohydráty, proteíny, minerálne látky a vlákninu, ktorá stimuluje pohyb čriev a bojuje proti zápche. Je známe, že kukurica má viac bielkovín ako iná čerstvá zelenina. Taktiež je bohatým zdrojom vitamínov skupiny B. Vitamín B1 má blahodarné
Bezlepkové gnocchi môžeme rovnako ako cestoviny podávať ako aj hlavný chod alebo prílohu na taliansky spôsob. Výhodou balenia sú 2 samostatné vaničky po 250 g. Bezlepkové potraviny sú vhodné najmä pre konzumentov s intoleranciou na lepok. | | Zloženie: Rehydratované zemiaky 70%
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám. Pridaním sušeného špenátu výborne chutia a sú vhodné na prípravu rôznych druhov
Bezlepkové halušky môžeme rovnako ako cestoviny podávať ako hlavný chod alebo prílohu na slovenský a taliansky spôsob. Výhodou balenia nokov sú 2 samostatné vaničky po 250g. | | Zloženie: Ryžová múka 60%, voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, regulátor kyslosti: kyselina
BIO Bazalka - Sonnentor, 15g | | Obsah: BIO Bazalka - Sonnentor | | 1x 15g | | Charakteristika BIO Bazalka - Sonnentor: | | BIO Bazalka - lahodná sušená bylinka, bez ktorej sa nezaobídu špagety, pizza a ďalšie talianske jedlá | | BIO Bazalka je korenie z usušených listov rastliny menom bazalka pravá
Prirodzená sladkosť tejto kukurice je daná použitou odrodou kukurice cukrovej. Pokosená kukurica sa rýchlo dovezie na zpracovanie do závodu, kde je olúpaná, očistená, zaliata soľným roztokom a zavarená do plechoviek. Od zberu do zavarenia neuplynie viac ako 5 hodín, a preto chutí
Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke s čerstvými šampiňónmi, zjemnené smotanou a maslom. Prílohou sú ryžové fusilli (vretená). Hotove jedlo s prílohou, v dvoch vrecúškach. | | Zloženie: Cestoviny (40 %) (ryžová múka, tapiokový škrob, soľ, kurkuma),
Zmes strukovín v slanom náleve je vynikajúcim riešením pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Túto fazuľu netreba namáčať a variť, a preto sa hodí k rýchlej a jednoduchej príprave pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových
Cícer pochádza zo stredovýchodu, a preto zostal i nateraz jednou z najobľúbenejších potravín v týchto končinách. Ľudia ho poznajú už viac ako 7000 rokov. Je bohatým zdrojom bielkovín, i preto sa ho odporúča konzumovať aspoň jedenkrát týždenne. Má jemnú orieškovú chuť a
Mandľová alternatíva smotany má krásnu bielu farbu, jemnú chuť mandlí a hustú konzistenciu. | | | Využitie: | | - polievky - pridajte alternatívu smotany do vašej obľúbenej polievky, jej chuť bude vďaka nej plná a jemnejšia | | - omáčky - mandľová alternatíva smotany môže byť
BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor, 50g | | Obsah: BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor | | 1x50g | | Charakteristika BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor: | | BIO Čierne korenie mleté - výrazné korenie, ktoré nemôže chýbať v žiadnej kuchyni | | BIO Čierne korenie mleté obsahuje jemné
Dobre uskladnené potraviny, ktoré si uchovajú svoju kvalitu, nezvlhnú a nevysypú sa, sú základom prípravy jedál i nápojov. Preto je tu hladká biela plechová dóza s objemom 2650 ml s bambusovým viečkom so silikónovým tesnením. | | Do nej je možné uložiť ako špagety, ryžové