Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a vitamínov (B komplex okrem B12, A, E).
Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 6 - 7 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou.
Zloženie: Hrachová múka, voda.
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: EÚ
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 1000 g |
Kategória | Potraviny, Cestoviny, Hrach, Strukoviny |
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme