Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou.
Zloženie: Ryžová múka, tapiokový škrob, soľ.
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Vietnam
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Produkt Ryžové cestoviny - fusilli - Hmotnosť: 100 g patrí do skupiny produktov Ryžové cestoviny, vyrába ho značka Vitanella, nájdete ho v e-shope Vitanella.sk.
Hmotnosť | 100 g |
Kategória | Potraviny, Cestoviny, Ryžové cestoviny |
Značka | Vitanella |
E-shop | Vitanella.sk |
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 10 - 12 min. Po uvarení scedíme a opláchneme vodou. | | Zloženie: Ryžová múka,
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 12-14 min. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie: Ryžová
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Kukuričné cestoviny sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Môžeme ich použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. Kukuričné cestoviny sú prirodzene bezgluténovou potravinou a sú ľahko stráviteľné. | | Návod na prípravu: Obsah
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a