Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Celozrnné špaldové cestoviny sú vyrobené z bio celozrnnej múky vyrobenej z bio špaldovej pšenice, dopestovanej v ekologickom poľnohospodárstve. Pšenica špaldová je jednou z najstarších kultúrnych plodín.
Zloženie: Celozrnná múka z pšenice špaldy bio, voda.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez konzervačných látok a umelých farbív. Obsahuje lepok.
Návod na prípravu: Za šálku cestovín opražíme na oleji a cibuľke dozlatista, zalejeme max. 1,5 šálky vody (najlepšie vriacej) a necháme zovrieť. Povaríme (prikryté) cca 5-8 minút, kým cestovina nevsiakne všetku vodu. Občas premiešame. Môžeme počas varenia posoliť. Hotové cestoviny už necedíme. Tarhoňa je výborná ako príloha k mäsu, ale chutí aj v cestovinovom šaláte so zeleninou, či dokonca aj na sladko, napr. s jablkami.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.
Obsah: 400 g
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Tento produkt sa nachádza v kategórii Celozrnné cestoviny od značky Biomila v ponuke e-shopu Vitanella.sk.
Produkt Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa Bio BIOMILA 400 g má EAN kód 8586009252975.
Kategória | Potraviny, Cestoviny, Celozrnné cestoviny |
Značka | Biomila |
E-shop | Vitanella.sk |
EAN | 8586009252975 |
Celozrnné špaldové cestoviny sú vyrobené z bio celozrnnej múky vyrobenej z bio špaldovej pšenice, dopestovanej v ekologickom poľnohospodárstve. Pšenica špaldová je jednou z najstarších kultúrnych plodín. | | Zloženie: Celozrnná múka z pšenice špaldy bio,
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k omáčkam, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k máčkam, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám. Pridaním sušeného špenátu výborne chutia a sú vhodné na prípravu rôznych druhov
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Felicia BIO celozrnné ryžové fusilli, 250g | | Obsah: Felicia BIO celozrnné ryžové fusilli | | 250g | | Charakteristika Felicia cestovín: | | Cestoviny sú vyrobené z kvalitnej celozrnnej ryžovej múky. | | BIO celozrnné ryžové cestoviny Felicia sú určené pri bezgluténovej
Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie, Pulie a Toskánsko. Okrem pšenice je jedinou ďalšou ingredienciou pramenitá voda z lesov náhornej plošiny Cesane. Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie,
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Sunar BIO zeleninový príkrm s celozrnnými cestovinami pre deti od uk. 8. mesiace. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite. Neobsahuje pridanú soľ, konzervačné látky, farbivá ani arómy. | | Sunar BIO produkty | Vyhovujú najprísnejším požiadavkám na BIO Baby kvalitu a skvele
Najtelo Provita Bulgur celozrnný pšeničný 500g Bezlepková cestovina. Vhodná príloha namiesto ryže či zemiakov
Ak neobľubujete celozrnné výrobky, no uprednostňujete potraviny z ekologického poľnohospodárstva, určite Vám tieto cestoviny zachutia. Sú vyrobené z bio bielej múky bez obsahu otrúb. Sú vhodné ako závarka do polievok, príloha alebo na prípravu rôznych druhov
Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža. Vychutnajte si ho v biokvalite. Meno kuskus je prevzaté z arabčiny, ide totiž o tradičné
Cestoviny Barilla Penne Rigate Integrale 500 g:Změna barevného stylu šablony pro potravinyBarilla Penne Rigate Integrale500 gCelozrnné těstoviny Barilla Penne Rigate Integrale jsou vyrobené ze 100% celozrnné pšenice. Ve svých 100 g obsahují 13 g bílkovin a 8 g vlákniny, díky čemuž je
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme