Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Celozrnné špaldové cestoviny sú vyrobené z bio celozrnnej múky vyrobenej z bio špaldovej pšenice, dopestovanej v ekologickom poľnohospodárstve. Pšenica špaldová je jednou z najstarších kultúrnych plodín.
Zloženie: Celozrnná múka z pšenice špaldy bio, voda.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez konzervačných látok a umelých farbív. Obsahuje lepok.
Návod na prípravu: Za šálku cestovín opražíme na oleji a cibuľke dozlatista, zalejeme max. 1,5 šálky vody (najlepšie vriacej) a necháme zovrieť. Povaríme (prikryté) cca 5-8 minút, kým cestovina nevsiakne všetku vodu. Občas premiešame. Môžeme počas varenia posoliť. Hotové cestoviny už necedíme. Tarhoňa je výborná ako príloha k mäsu, ale chutí aj v cestovinovom šaláte so zeleninou, či dokonca aj na sladko, napr. s jablkami.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.
Obsah: 400 g
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Tento produkt sa nachádza v kategórii Celozrnné cestoviny od značky Biomila.
Produkt Špaldové celozrnné cestoviny tarhoňa Bio BIOMILA 400 g má EAN kód 8586009252975.
Kategória | Potraviny, Cestoviny, Celozrnné cestoviny |
Značka | Biomila |
EAN | 8586009252975 |
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k omáčkam, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako príloha, k máčkam, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
BIO celozrnné špaldové cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Predstavujú zdroj rastlinných bielkovín a vyznačujú sa vysokým obsahom vlákniny. Vyrábajú sa len z bio celozrnnej špaldovej múky a vody. Sú vhodné ako závarka do polievok, na zapekanie i na prípravu
Celozrnné pšeničné cestoviny sú známe svojimi výnimočnými kvalitami. Sú zdrojom energie, sacharidov, rastlinných bielkovín a vlákniny. Sú sýtejšie oproti necelozrnným cestovinám. Pridaním sušeného špenátu výborne chutia a sú vhodné na prípravu rôznych druhov
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Felicia BIO celozrnné ryžové fusilli, 250g | | Obsah: Felicia BIO celozrnné ryžové fusilli | | 250g | | Charakteristika Felicia cestovín: | | Cestoviny sú vyrobené z kvalitnej celozrnnej ryžovej múky. | | BIO celozrnné ryžové cestoviny Felicia sú určené pri bezgluténovej
Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie, Pulie a Toskánsko. Okrem pšenice je jedinou ďalšou ingredienciou pramenitá voda z lesov náhornej plošiny Cesane. Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie,
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Kuskus je bezvaječná cestovina vhodná ako príloha namiesto ryže alebo inych cestovín. | | Návod na prípravu: Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere jeden diel kuskusu a dva diely vody. Prikryjeme a necháme odstáť. | | Zloženie: Hrubo mletá celozrnná pšeničná krupica | | Výživové
Sunar BIO zeleninový príkrm s celozrnnými cestovinami pre deti od uk. 8. mesiace. Všetko v najvyššej BIO Baby kvalite. Neobsahuje pridanú soľ, konzervačné látky, farbivá ani arómy. | | Sunar BIO produkty | Vyhovujú najprísnejším požiadavkám na BIO Baby kvalitu a skvele
Ak neobľubujete celozrnné výrobky, no uprednostňujete potraviny z ekologického poľnohospodárstva, určite Vám tieto cestoviny zachutia. Sú vyrobené z bio bielej múky bez obsahu otrúb. Sú vhodné ako závarka do polievok, príloha alebo na prípravu rôznych druhov
Najtelo Provita Bulgur celozrnný pšeničný 500g Bezlepková cestovina. Vhodná príloha namiesto ryže či zemiakov
Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža. Vychutnajte si ho v biokvalite. Meno kuskus je prevzaté z arabčiny, ide totiž o tradičné
Cestoviny Barilla Penne Rigate Integrale 500 g:Změna barevného stylu šablony pro potravinyBarilla Penne Rigate Integrale500 gCelozrnné těstoviny Barilla Penne Rigate Integrale jsou vyrobené ze 100% celozrnné pšenice. Ve svých 100 g obsahují 13 g bílkovin a 8 g vlákniny, díky čemuž je
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme