Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu.
Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou.
Zloženie: Cícer.
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie:
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie:
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie:
Cícerové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody a za stáleho miešania varíme 7-9 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme pitnou vodou. | | Zloženie:
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a