BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - popis produktu

Parfumovaná voda BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP:Hľadáte parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP disponuje osobitou vôňou vhodnou pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je orientálna prímes, ktorá vykúzli jedinečné a intenzívne hrejivé tóny. Parfumovaná voda je obohatená o vedľajšiu vôňu kvetov, ktorú sprevádza aróma konvaliniek, pomarančových kvetov, jazmínu a ďalších. Parfumovaná voda bola navrhnutá na večerné udalosti a do zimných dní. BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP pochádza z Talianska. Kľúčové prednosti parfumovanej vody BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP Parfumovaná voda prispôsobená ženám Hlavná vôňa: orientálna Vedľajšia vôňa BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP: kvetinová Táto parfumovaná voda bola vytvorená v Taliansku Ďalšie informácie o výrobcovi BVLGARI Bvlgari je talianska značka, ktorú vytvoril klenotník Sotirios Voulgaris v roku 1884 v Ríme. Originálne sa venovala výrobe hodiniek, šperkov a iných doplnkov. Prvý parfum Bvlgari uzrel svetlo sveta v roku 1992 a od tej doby si ho obľúbili muži aj ženy po celom svete. Produkty sú populárne pre svoju kvalitu a zároveň mimoriadnymi flakónmi.

Produkt BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Bvlgari, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Bvlgari, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Bvlgari, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - parametre produktu

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - história ceny a dostupnosti

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - ďalšie zaujímavé produkty

BVLGARI Splendida Tubereuse Mystique EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?