BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - popis produktu

Parfumovaná voda BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP:Potrebujete parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP je neobyčajná vôňa ideálna pre ženy. Pre túto parfumovanú vodu je ako hlavná zložka typická kvetinová prímes, ku ktorej patria tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Parfumovaná voda bola navrhnutá na bežné a letné dni. BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP je pôvodom z Talianska. Zásadné prednosti parfumovanej vody BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP Parfumovaná voda vhodná pre ženy Hlavná vôňa: kvetinová Táto parfumovaná voda pochádza z Talianska Ďalšie informácie o výrobcovi BVLGARI Bvlgari je talianska značka, ktorá vznikla v Ríme v roku 1884 a stojí za ňou klenotník Sotirios Voulgaris. Pôvodne boli jej hlavným zameraním hodinky, šperky a iné doplnky. Prvý parfum Bvlgari bol pripravený v roku 1992 a od tej doby sa stal obľúbeným pre mužov aj ženy po celom svete. Produkty sa pýšia vysokou kvalitou a zároveň mimoriadnymi flakónmi.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumované vody, patrí pod značku Bvlgari, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Bvlgari, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Bvlgari, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - parametre produktu

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - história ceny a dostupnosti

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - ďalšie zaujímavé produkty

BVLGARI Splendida Magnolia Sensuel EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?